Sommerfesten 2019

Sommerfesten blev i år afholdt d.29. juni, hvor der blev startet kl. 15 med kaffe og kage, der var mødt 12 deltagere op. Derefter blev der afholdt "Haldagermagle maler" og temaet var et dyr. Der blev stemt om hvilket der var bedst og fra børnesiden blev det Luka og fra de voksne, blev det Putte. Kl. 18 blev der budt på grillet flæskesteg med lækkert tilbehør og hjemmelavet is til desert.  Der var 28 gæster til spisning. Festen sluttede ca. kl 22 hvor alle gik veltilfredse hjem.

Julen starter ved gadekæret

Lørdag d. 24. November mødtes ca. 14 borgere på græsplænen ved gadekæret, for at drikke gløgg og spise æbleskiver, som blev sposoreret af bylauget. Juletræet blev tændt og der blev ønsket god jul.

Efterårs tur 2018

Efterårs turen gik i år til Dansk cykel museum som ligger i Glumsø, vejret var godt, så der var mulighed for de 14 deltagere, at afprøve sjove cykler udendørs. Museet er blevet grundlagt i år 2000, men nu er lokalerne blevet for små, så man håber på at kunne udvide så der kan blive plads til mere af det som man har måtte opbevarer i lukkede container. Lige så snart man træder ind af døren på museet, er man i en gammel cykelbutik, med bla. masser af cykelemblemer og gamle æsker med lappesager og meget andet. Længere inde falder man over flere størelser af Væltepeter, Budcykler, Tandem, Rustfrie og alle mulige cykler i alle størelser. Af knallerter kan nævnes: Røvskubber, alle modeller Puch, scoter med for små hjul og andre speciel modeller. Udstillingen indeholdt osse mange modeller af kamare-smalfilm-35mm film og et biografoperatør rum med filmfremviser. Sidst men ikke mindst var der Symaskiner, masser af gamle symaskiner og sadelmager maskiner. Vi havde guide på, så der blev forklaret om alt det vi så. Vi sluttede aftenen af med en god kop kaffe.

  • Tandem Røvskubber

  • Rustfri cykel

  • Lille scoter

Sommerfest 2018

Lørdag d. 30. juni blev den årlige sommerfest afholdt. Vejret var tørt og varmt. Der var små 30 gæster tilmeldte. Festen startede kl. 14.30 med kaffe og hjemmebagt kage og der blev sunget lidt fra Den Danske Sangbog. Kl. 15.30- 17.00 var der lavet et lille arrangement som hed "Haldagermagle maler" som gik ud på at man skulle lade sig inspirere af gadekæret og male sit eget kunstværk på en træplade, med malegrej som bylauget havde stillet til rådighed. Der blev malet ca. 10 malerier, som der blev lavet hemmelig afstemming om, hvilke man syntes bedst om. 1. plads gik til Birgit Nielsen - 2. plads blev delt mellem Doris Hansen og Lizzi Schwartzbach og 3. plads gik til Jørgen Paulsen. Der blev kl 18.30 budt på grillet flæskesteg stegt i weber kuglegril og der var masser af lækkert tilbehør, som bestyrelsen havde stået for. Der var islagkage til dessert. Festen sluttede kl 22 og alle var glade og tilfredse med festen.

18. Maj 2018

Fredag d. 18. maj kl.18.30 havde bylauget arrangeret rundvisning på Gyldenholm Gods. Det var Godsejer Jacob de Neergaard og hans kone, der viste hele hovedbygningen frem og fortalte alt om slægten, husets malerier, anvendelse op gennem årende og mark/skovdriften. Rundvisningen kostede 100 kr. pr. person. Det var en god aften og ca 30 gæster var mødt op.

7. April 2018

Lørdag d. 7. April, kl. 14.30 var der 12 medlemmer, der tog i Krabasken for at se teaterstykket
"Styrmand Karlsens Flammer". Derefter kørte vi endnu engang til fuglebjerg hallen, hos Simona, hvor vi skulle spise Kl. 18.30. Til middagen var der kommet yderlige 4 medlemmer. Menuen: Forret: Høns i tarteletter. Hovedret: BBQ marineret svinemørbrad m. steget rodfrugter. Dessert: Citronfromage. Kaffe og the. En rigtig hyggelig eftermiddag/aften som sluttede ca. kl. 20.30